Сьомга за всички времена

Гост: Петя Буюклиева
Източник: Бон Апети
Дата: 26.01.2008
Сьомга за всички времена
 
Необходими продукти:
2 стека от сьомга
1 ч. ч. бяло вино
4-5 стръка копър
1 шепа рукула
1 лимон
2 моркова
3 стръка зелен лук
100 мл обезмаслена сметана
50 г краве масло
250 г нудълс (тънки спагети)
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Сьомга за всички времена
Морковите се бланшират за 5 минути в подсолена вода, след което се нарязват на колелца. Нудълсите се сваряват.
2
Сьомга за всички времена 2
Спагетите се смесват с морковите в салатиера.
3
Сьомга за всички времена 3
Поливат се със сметаната и се добавя нарязаният наситно лук.
4
Сьомга за всички времена 4
Подправя се с 1/2 ч. л. сол и черен пипер на вкус и се разбърква.
5
Сьомга за всички времена 5
Два листа фолио с размери 30/50 см се намазват с разтопено масло.
6
Сьомга за всички времена 6
Нудълсите се разпределят на две купчинки в средата на листовете фолио.
7
Сьомга за всички времена 7
Филетата от сьомга се слагат върху купчинките.
8
Сьомга за всички времена 8
Поръсват се с нарязаните наситно рукула и копър.
9
Сьомга за всички времена 9
Поливат се с останалото разтопено масло и с бялото вино.
10
Сьомга за всички времена 10
Стековете се запечатват плътно с фолио във формата на пакетчета и се пекат 20 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


162 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: