Супа с праз в микровълнова фурна
Лора и Стоян
12 сухи чушки 1 с. л. брашно 100 г кашкавал 300-400 мл прясно мляко 4 яйца 1/2 ч. л. кимион 1/2 ч. л. чубрица 1 ч. л. червен пипер 2-3 с. л. олио 4-5 с. л. доматен сок 1 печена чушка 2 глави лук 1 яйце 50 г орехи 300 г сирене магданоз за поръсване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2015 В панагюрско ядох подобна на тази рецепта и това което ме впечатли беше, че домакинята предварително опуши на дим сушените чушки. После ястието имаше чаровен пушен вкус. Рецептата е много българска и вкусна - направете си я и вие.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...