Пържена пълнена пъстърва

Дата: 11.10.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
3 пъстърви
1 с. л. каперси
15 стръка магданоз
1 скилидка чесън
1 пакет гризини (50-80 г)
2 яйца
2-3 филета аншоа
50 г лешници
50 г бадеми
50 г орехови ядки
масло за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Пържена пълнена пъстърваЯдките се смилат, като леко се посоляват. Изсипват се в купа, добавят се смлените гризини и нарязаните наситно скилидка чесън, каперси и магданоз.
2
Пържена пълнена пъстърва 2Плънката се посолява, разбърква се и се прибавят наситнените филета аншоа. Разбърква се отново и се добавят яйцата. Смесват се добре.
3
Пържена пълнена пъстърва 3Пъстървите се почистват от перките, люспите и вътрешностите, посоляват се отвътре и се пълнят с плънката. Коремната част се увива с конец, за да не изпадне плънката.
4
Пържена пълнена пъстърва 4Рибите се пържат в предварително загрятото масло по около 5 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Кристина Красимир Сарови се регистрира в сайта.
Иванина се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пиле „Тетрацини“
SuperMag коментира рецептата Муртабак с телешко и зеле
SuperMag коментира рецептата Соленки с лимец и сирене
SuperMag коментира рецептата А ла чийзкейк
SuperMag коментира рецептата Зелен боб в гювеч
SuperMag коментира рецептата Нахутена шакшука
SuperMag коментира рецептата Пиката ала миланезе
SuperMag коментира рецептата Целувчен милфьой с малини
SuperMag коментира рецептата Рататуй
SuperMag коментира рецептата Френски хляб
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта