Калмари пане с турски млечен сос
Лора и Стоян
4 камби лимонов сок, бял пипер и сол на вкус 1/2 ч. л. чесън на прах 1 с. л. зехтин 4 с. л. майонеза 2 листа босилек 4 стръка копър 2 домата 1 консерва риба тон 100 г макаронени мидички кашкавал за настъргване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...