Овчарска разядка

Българска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 04.06.2008
Овчарска разядка
 
Необходими продукти:
250 г овче сирене
1/2 кофичка овче кисело мляко
3-4 шепи спанак
4-5 стръка копър
1 скилидка чесън
2 с. л. зехтин
препечени филии


Начин на приготвяне:
1
Овчарска разядка
Спанакът се бланшира в подсолена кипнала вода, след което се охлажда и се отцежда.
2
Овчарска разядка 2
Сиренето се пасира в блендер заедно с киселото мляко и зехтина.
3
Овчарска разядка 3
Получената смес се прехвърля в купа.
4
Овчарска разядка 4
Спанакът се посолява и се пасира заедно с чесъна, след което се смесва с крема.
5
Овчарска разядка 5
Разядката се поднася върху топли препечени филии.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


173 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: