Пълнени гъби с кайма

Дата: 02.11.2017
ТИТЛА: Помощник готвач
Пълнени гъби с кайма
 
Необходими продукти:
1 кг печурки
340 г кайма
1 червена чушка
90 г топено сирене
1 кисела краставичка
1 шепа маслини (без костилки)
100 г кашкавал
20 г копър
1/2 лимон
олио и брашно за тавата
 

Начин на приготвяне:
1
Пънчетата на печурките се отстраняват и гъбите се нареждат в предварително намазнена с олио и набрашнена тава.
2
Чушката и сиренето се нарязват на малки кубчета.
3
Гъбите се пълнят с каймата, парченца чушка и сирене.
4
Във всяка гъба се слага по 1 маслина. Киселата краставичка се нарязва на шайби. Върху всяка гъба се поставя по парченце краставичка.
5
Гъбите се поръсват с настъргания кашкавал и наситнения копър. Пекат се 35 минути на 200 градуса. Накрая се заливат със сока от лимона.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Valya Prokopieva се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Класически лимонов тарт
SuperMag коментира рецептата Сладкиш с рикота и боровинки
SuperMag коментира рецептата Лятна салата с халуми
SuperMag коментира рецептата Гирос
SuperMag коментира рецептата Надиплен хляб с бекон
SuperMag коментира рецептата Рамен бургер
SuperMag коментира рецептата Пилешки хапки с бадеми
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта