Печена ряпа

Подходяща за гарнитура или предястие
Източник: Бон Апети
Дата: 13.01.2020

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г бяла ряпа
50 мл зехтин
40 мл бял балсамов оцет
4 стръка мащерка
2 с. л. лимонов сок
2 с. л. мед
1 ч. л. бял синап
сол и черен пипер на вкус



Начин на приготвяне:
1
Печена ряпа
Ряпата се почиства и се реже на лодки.
2
Печена ряпа 2
Подправя се със счукания синап, накълцаната мащерка, балсамовия оцет, меда, сока от лимон, зехтина, сол и черен пипер на вкус.
3
Печена ряпа 3
Пече се около 20 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

18.01.2020
Интересно предложение, струва си да се опита и всеки да реши сам за себе си дали ще повтори:)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: