Пълнено бутче по джумалийски

Гост: Хари Велиев
Източник: Бон Апети
Дата: 28.09.2002
Пълнено бутче по джумалийски
 
Необходими продукти:
1 пилешко бутче (около 400 г)
черен пипер
магданоз
чубрица
олио
1/2 чушка
1/2 глава лук
2 резена кашкавал
1 маринована краставичка
50 г мариновани гъби
60 г пушени гърди
сол


Начин на приготвяне:
1
Пълнено бутче по джумалийски
Краставичката се нарязва на кубчета, лукът – наедро. Запържват се в малко олио.
2
Пълнено бутче по джумалийски 2
След това се прибавят нарязаните на кубчета гърди и гъби. Подправя се с черен пипер, сол, чубрица и магданоз.
3
Пълнено бутче по джумалийски 3
Бутчето се обезкостява и кожата се маха. Поставят се плънка и кашкавал, завива се с кожата и се пече на скара до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



249 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Черешово клафути
Росица Чолакова се регистрира в сайта.
Дзопино коментира рецептата Бьоф Строганов
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: