Пълнено бутче по джумалийски

Дата: 28.09.2002
Източник: Бон Апети
Пълнено бутче по джумалийски
 
Необходими продукти:
1 пилешко бутче (около 400 г)
черен пипер
магданоз
чубрица
олио
1/2 чушка
1/2 глава лук
2 резена кашкавал
1 маринована краставичка
50 г мариновани гъби
60 г пушени гърди
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнено бутче по джумалийскиКраставичката се нарязва на кубчета, лукът – наедро. Запържват се в малко олио.
2
Пълнено бутче по джумалийски 2След това се прибавят нарязаните на кубчета гърди и гъби. Подправя се с черен пипер, сол, чубрица и магданоз.
3
Пълнено бутче по джумалийски 3Бутчето се обезкостява и кожата се маха. Поставят се плънка и кашкавал, завива се с кожата и се пече на скара до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Berkay Ibryamov се регистрира в сайта.
Steliana Stefanova коментира рецептата Гратен от праз
Sun Chaser сготви Миш-маш
Yana Blagoeva се регистрира в сайта.
nellyan коментира рецептата Крем супа с карфиол
svilcho84 се регистрира в сайта.
Иванела коментира рецептата Винен кебап с бял ориз
Рози коментира рецептата Шишчета със свинско и ананас
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта