Пълнено бутче по джумалийски

Гост: Хари Велиев
Източник: Бон Апети
Дата: 28.09.2002
Пълнено бутче по джумалийски
 
Необходими продукти:
60 г пушени гърди
50 г мариновани гъби
1 маринована краставичка
2 резена кашкавал
1/2 глава лук
1/2 чушка
олио
чубрица
магданоз
черен пипер
сол
1 пилешко бутче (около 400 г)


Начин на приготвяне:
1
Пълнено бутче по джумалийски
Краставичката се нарязва на кубчета, лукът – наедро. Запържват се в малко олио.
2
Пълнено бутче по джумалийски 2
След това се прибавят нарязаните на кубчета гърди и гъби. Подправя се с черен пипер, сол, чубрица и магданоз.
3
Пълнено бутче по джумалийски 3
Бутчето се обезкостява и кожата се маха. Поставят се плънка и кашкавал, завива се с кожата и се пече на скара до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


189 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: