Самоса с картофи и грах
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.06.2015 От известно време много често срещам в различни кулинарни сайтове и групи рецепти,наречени \"Памук\" еди какво си.Вижда се,че тестото е с мая и съотношението течност:мазнина е 2:1.Така замесеното тесто може да се използва за всякакви изделия с пълнеж и без пълнеж.Коментарът ми е по-скоро към админите,които публикуват едни и същи или сходни рецепти,но с различни имена десетки пъти.Така е и с рецептата за мързелива баница,която в този сайт намирам с различни заглавия.Същото е и със содените питки \"Добруджанки\",които тук съм срещала десетки пъти под различно име.Би било добре да прецизирате качените рецепти.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2015 уникални са
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...