Плосък хляб с чесън и шарена сол
Лора и Стоян
35. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 02.07.2023 Невероятен тутманик, става любима рецепта! Играх си сигурно 2 часа само с приготвянето, но си струваше. Сложих обаче двойно на посоченото сирене (около 500 гр. или малко повече), а отгоре намазах тутманика първо с разтопено масло, а после с яйце (цяло). Пекох също повече - около 45-50 минути. Изглежда невероятно, като на някоя баба, която цял живот го е правила, а вътре е страшно пухкав и лек! Чудесен!
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2023 Превъзходен. Истинска наслада.
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2023 Супер рецета,ще пробвам!
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.04.2020 Много вкусно
|
31. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 07.12.2018 Вкусно, дори с пълнозърнесто брашно.
|
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...