Плосък хляб с чесън и шарена сол
Лора и Стоян
37. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2024 Здравейте Рози, радваме, че нашето предложение ви е харесало. Ще очакваме отзиви и за други наши рецепти:) Поздрави от нас.
|
36. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2024 Стана много вкусен.
|
35. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2023 Невероятен тутманик, става любима рецепта! Играх си сигурно 2 часа само с приготвянето, но си струваше. Сложих обаче двойно на посоченото сирене (около 500 гр. или малко повече), а отгоре намазах тутманика първо с разтопено масло, а после с яйце (цяло). Пекох също повече - около 45-50 минути. Изглежда невероятно, като на някоя баба, която цял живот го е правила, а вътре е страшно пухкав и лек! Чудесен!
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2023 Превъзходен. Истинска наслада.
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2023 Супер рецета,ще пробвам!
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...