Запечен хляб с кашкавал и шунка

Хляб аламинут, който няма да сбъркате, ако оприличите на сандвич
Източник: Бон Апети
Дата: 29.10.2023

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 багета
1 малка глава лук
150 г шунка (слайс)
150 мл бяло вино
200 г кашкавал
черен пипер на вкус
масло за намазване



Начин на приготвяне:
1
Запечен хляб с кашкавал и шунка
Багетата се реже на кубчета, а лукът – на много тънки полумесеци.
2
Запечен хляб с кашкавал и шунка 2
Съд за печене се намазва с масло.
3
Запечен хляб с кашкавал и шунка 3
Сипва се хлябът и се поръсва с лука, слагат се и парчета шунка и се налива виното.
4
Запечен хляб с кашкавал и шунка 4
Овкусява се с черен пипер и се поръсва с настърган кашкавал.
5
Запечен хляб с кашкавал и шунка 5
Пече се на 180 градуса за 25 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

11.11.2015
Имах стар хляб с маслини използвах го . Получи се много вкусно . Пробвайте я .:)
6.
Изпрати
лично съобщение

12.09.2015
Прекрасна идея за стария хляб, за бърза вечеря и неделна закуска :) Аз добавих и малко доматен сос и маслинки. Абе заприлича и на пица :)
5.
Изпрати
лично съобщение

04.07.2015
Хлябът стана страхотен! Остана само 1 парче за снимка :)))
4.
Изпрати
лично съобщение

25.04.2015
Страхотна рецепта ! Бърза,лесна и много вкусна ! :)
3.
Изпрати
лично съобщение

13.02.2014
Стана наистина много вкусно! Аз добавих и малко моцарела върху шунката и чак тогава кашкавалът :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


163 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: