Охлювчета с кашкавал, шпеков салам и кисели краставички
Лора и Стоян
650 г брашно 400 г кисело мляко 1 яйце (размер М) 1 с. л. олио 1/2 кубче жива мая (42 г е цялото) 1 с. л. сол 1 ч. л. захар 1 щипка сода бикарбонат олио за намазване на тавата | за намазване: 60 г краве масло 5 скилидки чесън 1 с. л. шарена сол |
11. |
Изпрати
лично съобщение |
06.06.2015 Хляба стана много вкусен, хрупкав и ароматен.
| ![]() |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2015 Много е вкусен !
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
08.02.2014 Аз го направих с царевично и пшенично брашно - 1:2 и се поучи страхотно!!!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2014 Невероятно попадение е тази рецепта,
вече е в топ 10 в домашното ни меню :)
Приготвих го вече два пъти!
Адмирации Лора и Стоян, аз съм ви фен!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2014 Много лесена рецепта за приготвяне, а вкусът е неповторим. С три думи: лесно, бързо и вкусно!
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...