Паниран боб

Идеално мезе за бира.
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 05.01.2014
Паниран боб
 
Необходими продукти:
200 гр сварен боб
2 бр яйца
40 гр царевично брашно
10 гр панагюрска шарена сол
олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
Изплакнете боба и го отцедете. Оваляйте го в шарената сол, после в яйцето, после в брашното. Пържете в сгорещено олио. Пускайте зърната едно по едно, ако не искате да се слепят. Подправките за панировката можете да си ги изберете и сами – експериментирайте.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


186 ДУШИ ОНЛАЙН
Бон Апети коментира рецептата Кюфтета по чирпански
Бон Апети коментира рецептата Баница с овесени трици
Бон Апети коментира рецептата Дип от патладжани
Бон Апети коментира рецептата Сурова морковена торта
Бон Апети коментира рецептата Пилешка пита с фиде
Бон Апети коментира рецептата Есенно минестроне
Бон Апети коментира рецептата Риба с паста на фурна
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: