Паниран кашкавал с бира

Дата: 26.04.2015
Източник: Илия
ТИТЛА: Чирак
Паниран кашкавал с бира
 
Необходими продукти:
600 г кашкавал
3 яйца
250 мл бира
100 мл газирана вода
300 г брашно
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме кашкавала във форма по избор.
2
Слагаме го в камерата за около половин час, за да се стегне.
3
Отделяме белтъците от жълтъците.
4
Разбиваме белтъците на сняг.
5
Разбиваме и жълтъците, и към тях се добавят брашното, бирата и газираната вода.
6
Пържим кашкавала в загрят тиган като първо го потапяме в белтъците и после в другата смес.
Приятен апетит!


Съвет:
Добре е кашкавалът да престои в камерата и да се пържи в добре загрята мазнина.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

13.08.2015
Много вкусно :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


255 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта