Паниран кашкавал с бира

Дата: 26.04.2015
Източник: Илия
ТИТЛА: Чирак
Паниран кашкавал с бира
 
Необходими продукти:
600 г кашкавал
3 яйца
250 мл бира
100 мл газирана вода
300 г брашно
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме кашкавала във форма по избор.
2
Слагаме го в камерата за около половин час, за да се стегне.
3
Отделяме белтъците от жълтъците.
4
Разбиваме белтъците на сняг.
5
Разбиваме и жълтъците, и към тях се добавят брашното, бирата и газираната вода.
6
Пържим кашкавала в загрят тиган като първо го потапяме в белтъците и после в другата смес.
Приятен апетит!


Съвет:
Добре е кашкавалът да престои в камерата и да се пържи в добре загрята мазнина.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

13.08.2015
Много вкусно :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


122 ДУШИ ОНЛАЙН
Свилена Стойчева се регистрира в сайта.
Iveta Tsaneva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Доматена супа с карфиол
Miroslava Koleva се регистрира в сайта.
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
Rymi Kaneva коментира рецептата Персийски омлет с броколи
nellyan коментира рецептата Запеканка с тиквички
GalYol коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта