Паниран сом

Леко пикантен и много апетитен
Източник: Бон Апети
Дата: 11.02.2016

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг филе от африкански сом
200 г царевично брашно
60 г краве масло
2 с. л. кейджън подправка


Начин на приготвяне:
1
Паниран сом
Рибата се овкусява с кейджън подправката.
2
Паниран сом 2
След това се овалва в брашното.
3
Паниран сом 3
В тава се загрява маслото и когато се разтопи, част от него се заделя.
4
Паниран сом 4
Рибата се слага в тавата и се полива със заделеното масло.
5
Паниран сом 5
Пече се около 15 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

11.03.2019
Използвах прясно уловен сом, нарязан на шайби. С подправката сомът стана перфектен, не остана дълго в чинията :-)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: