Телешки винен кебап
Нашите кулинари
        
        








| 12. | Изпрати лично съобщение | 15.11.2017 Много вкусни, любими на всички вкъщи и на гостите ни. | 
| 11. | Изпрати лично съобщение | 18.09.2015 Аз ги панирах с корнфлейкс! | 
| 10. | Изпрати лично съобщение | 10.06.2015 Изпекох ги! 4 пилешки цели бутчета. Дивия лук замених със сушен риган и в сухата панировка добавих още млян бял пипер + инд.орехче + сух джинджифил + куркума + сумак + къри на прах. А в мократа смес замених сос Уочестър (поради липса в момента) с Унисос.  Прибавих от мен няколко капки олио в майонезената смес. Пекох вентилатор, но след първите 25 мин - обърнах бутчетата. Общо пекох около 70 мин (на печка Горение). И тъй сато ми остана от мократа панировка я употребих за сос като добавих кофичка кисело мляко и разбърках. Сервирах горещи бутчета със студен майонезено-млечен сос. Браво на Лора и Стоян!:) | 
| 9. | Изпрати лично съобщение | 17.01.2015 аз го правя по-просто,и става достатъчно вкусно
Крилца без връхчетата-те са за Маца
майонеза -достатъчно солена и затова не осолявам крилцата
и галетата естествено,нататък е ясно-мажеш на богато,отъркулваш в галетата да покрие до последния милиметър и хоп във загрятата на 220 фурна за 45 мин-моята е без вентилатор.Сименс на 30 години,но не я сменям за новите еднодневки за нищо на света,да ви е ....солено:-),но не много,че не е полезно | 
| 8. | Изпрати лично съобщение | 17.01.2015 Много са вкусни! :-) | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...