Пролетни рулца
Лора и Стоян
![]() |
100 г сирене „Камамбер“ 100 г бяло саламурено сирене 100 г кашкавал олио за пържене | за панировката: 2 яйца 200 г галета 100 г брашно |
11. |
Изпрати
лично съобщение |
15.05.2017 Бързо,лесно и вкусно стана ! Салата от домати,краставици и лук и стана хубаво. С биричка върви чудесно! :)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2015 Замених галетата с корнфлейкс и ги опекох на пергамент. Станаха чудесни. :)
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2014 Преди панирането поръсвам сиренцата със сух чесън и стрит риган. Ухаят страхотно!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2014 Страхотно мезе за бира и футбол, но доста калорично :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2014 Приятно съм изненадана от панирания Камембер :)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...