Спаначен терин с шунка и сирене
Нашите кулинари





| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 25.10.2016 Иначе на вид се получи чудесно ;)
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2016 Авокадото променя вкуса си след топлинна обработка. Приготвих го по този начин, но се оказа, че горчи и не успяхме да хапнем. Вече не бих експериментирала и ще го използвам само в сурово състояние :)
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2015 Вкусни, с хрупкава обвивка!
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.08.2014 Не си хабете авокадото. Изобщо не ми хареса как стана, а и е прекалено тежко за мезе за бира.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2014 вкусно
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...