Панисса с боб

Дата: 03.10.2008
Източник: Бон Апети
Панисса с боб
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. сварен червен фасул
150 г ориз "Карнароли"
500-600 мл зеленчуков бульон
50 г салам "Закуска"
50 г свинска мас
1/2 глава лук
1/2 в. ч. червено вино "Барбера"
1 с. л. доматено пюре
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Панисса с бобОризът се запича в малка суха тенджерка, като се бърка, докато стане златист.
2
Панисса с боб 2Сипват се виното и 1 черпак горещ бульон и се оставя течностите да се поемат от ориза.
3
Панисса с боб 3Свареният и отцеден фасул се размесва с доматеното пюре, запържения нарязан надребно лук и нарязания салам „Закуска“, след което се слага при ориза.
4
Панисса с боб 4Прибавя се разтопената свинска мас.
5
Панисса с боб 5Сипва се останалият бульон и се вари до готовност.
6
Панисса с боб 6Поднася се поръсен с черен пипер и сол.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


162 ДУШИ ОНЛАЙН
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта