Орехов кейк „Батенберг“
Нашите кулинари





| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
09.10.2018 Всички много ги харесаха. Отново ще я направя.
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2015 Много са вкусни дори и студени! Чудна рецепта! Благодаря Ви! :)
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2014 Вкусни, но малко мазнички. Най-много време ми отне приготвянето на пастата. Останалата част от нея използвах за паниране на пилешки бонфиленца.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2014 Много ми хареса, че ябълките си остават почти хрупкави. (Не си падам по печените ябълки, точно защото стават на пюре) Браво за рецептата!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...