Пица от карфиол с яйца и моцарела
Лора и Стоян
400 г паста (фусили) 1 авокадо 100 г бекон „Панчета” 100 г сирене „Пекорино” 400 г домати на кубчета от консерва 50 г сушени домати 1 люта чушка „Пеперончини” 2 скилидки чесън 3/4 ч. ч. пилешки бульон 2 с. л. зехтин 1 връзка босилек 4 с. л. морска сол за варенето на пастата сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2015 Вкусна паста :)
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...