Паста с пиле и моцарела
Лора и Стоян
за тестото: 350 г брашно тип „00“ 1 пакетче суха мая (7 г) 1 ч. л. захар 1 ч. л. сол 1 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 250 мл вода брашно тип „00“ за замесване и поръсване | за гарниране: 3 топки сирене „Моцарела“ (по 125 г) 400 г доматен сос 3 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 1/2 връзка босилек сол на вкус семолина (грис от твърда пшеница) за поръсване зехтин „Екстра върджин“ за поливане |
16. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2020 Чудесна!
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2020 Уникално вкусно тесто
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
17.07.2018 Най-вкусната пица, която съм яла
| ![]() |
13. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2017 Стана превъзходна тънка пица! Ползвах пълнозърнесто брашно и не знаех дали ще стане, но резултата ме очарова.
| ![]() |
12. |
Изпрати
лично съобщение |
19.11.2016 Туко що приготвих тестото-надявам се да съм се справила! По-късно ще ви кажа резултата.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...