Паста с авокадо и бекон
Лора и Стоян
1 пакет кори за лазаня (500 г) 1 кг пилешки пържоли от бут без кожа 150 г пушен бекон на резени 300 г моркови 100 г маслини „Каламата” 2 скилидки чесън 250 мл животинска сметана 2 с. л. зехтин 1 с. л. едрозърнеста горчица 1 ч. л. естрагон 2 стръка босилек сол и черен пипер на вкус 60 г сирене „Пармезан” за поръсване зехтин „Екстра върджин” за поръсване 1 с. л. морска сол за варенето на корите |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2019 Препоръчвам
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2019 Много вкусна.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2014 Леле много вкусно изглежда! Задължително ще я пробвам!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...