Паста с рагу от телешко

Апетитна и съблазнителна
Източник: Бон Апети
Дата: 06.07.2015

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г паста „Пене ригате“
500 г смляно месо от телешка плешка
125 г сирене „Моцарела“
60 г сирене „Пармезан“
800 г домати от консерва (пасирани)
2 стръка стеблена целина
2 скилидки чесън
2 моркова
1 глава лук
2 ч. л. риган
1 ч. л. мащерка
1 връзка магданоз
2 с. л. сос „Уорчестър“
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Паста с рагу от телешко
Лукът, чесънът, морковите и целината се обелват и се смилат за кратко в блендер.
2
Паста с рагу от телешко 2
Philips Multicooker се включва на програма „Пържене“ и вътре се пуска каймата. Запържва се, като се бърка, за да стане на трохи.
3
Паста с рагу от телешко 3
Добавят се смлените зеленчуци.
4
Паста с рагу от телешко 4
Наливат се доматите.
5
Паста с рагу от телешко 5
Поръсва се с риган и мащерка.
6
Паста с рагу от телешко 6
Овкусява се със сос „Уорчестър“.
7
Паста с рагу от телешко 7
Наливат се около 400 мл вода. Включва се на програма „Бавно готвене“ и се оставя за 5 часа.
8
Паста с рагу от телешко 8
След това се добавя пастата и се включва на програма „Варене“ за 15–20 минути.

9
Паста с рагу от телешко 9
Сипват се накъсаната моцарела и наситненият магданоз.
10
Паста с рагу от телешко 10
Посолява се, разбърква се и се сервира с настърган пармезан.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


T. T. коментира рецептата Мус от тиква с орехово тофе
AniIvanova се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Френски багети
Николай се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: