Пъстърва на пара

С гарнитура от карфиол
Източник: Виждан Ахмед
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 19.01.2017
Пъстърва на пара
 
Необходими продукти:
1 пъстърва
150 г карфиол
50 г цвекло
маслини
4-5 скилидки чесън
1 щипка сол
оцет, зехтин и подправки на вкус


Начин на приготвяне:
1
Почистената пъстърва готвя на пара за 23 минути.
2
Към нея слагам няколко скилидки чесън за овкусяване с малко сол.
3
През това време приготвям гарнитурата. Нарязвам на дребно останалите продукти и ги смесвам добре.


Надявам се, да си я направите!


Съвет:
Може да ползвате различни подправки за овкусяване на рибата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


123 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: