Пъстърва на пара

Дата: 19.01.2017
Източник: Виждан Ахмед
ТИТЛА: Експериментатор
Пъстърва на пара
 
Необходими продукти:
1 пъстърва
150 г карфиол
50 г цвекло
маслини
4-5 скилидки чесън
1 щипка сол
оцет, зехтин и подправки на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Почистената пъстърва готвя на пара за 23 минути.
2
Към нея слагам няколко скилидки чесън за овкусяване с малко сол.
3
През това време приготвям гарнитурата. Нарязвам на дребно останалите продукти и ги смесвам добре.


Надявам се, да си я направите!


Съвет:
Може да ползвате различни подправки за овкусяване на рибата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


kanelika коментира рецептата Конфитюр от ягоди и ананас
kanelika коментира рецептата Езме салата
Пламена коментира рецептата Кейк с кайсии
Пламена коментира рецептата Мраморен чийзкейк
Пламена се регистрира в сайта.
Galina Valentinova се регистрира в сайта.
Ilian Angelov се регистрира в сайта.
Стоян Стоянов коментира рецептата Суши маке
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта