Винен кебап

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 18.01.2017
Винен кебап
Винен кебап
 
Необходими продукти:
500 г свинско месо
1 с. л. доматено пюре
1 дафинов лист
1 с. л. брашно
1/2 ч. ч. червено вино
сол, червен и черен пипер на вкус
олио


Начин на приготвяне:
1
Нарежете месото на хапки.
2
Запържете го в олио.
3
Поръсете с червен пипер и налейте вода, колкото да покрие месото.
4
Добавете доматеното пюре, дафиновият лист и сол на вкус.
5
Когато месото е почти готово, добавете размитото с виното брашно.
6
Овкусете с черен пипер.



Съвет:
Може да поднесете върху бял ориз или самостоятелно.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


260 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: