Кавърма по воденичарски
Лора и Стоян
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 пъстърви (общо 800-900 г) 1 лимон 1/4 ч. ч. краве масло 2 стръкчета мащерка 2 с. л. прясно изцеден лимонов сок 2 с. л. наситнен пресен магданоз сол и прясно смлян черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...