Пуешко месо с гъби
Лора и Стоян
500 г пилешки пържоли от бут (без кожа) 500 г пилешко филе 200 г бекон (на ленти) 150 г сирене „Гауда“ (на слайсове) 150 мл прясно мляко 3 филии бял хляб 3 моркова 1 глава лук 1 яйце 1 ч. л. сух риган сол и черен пипер на вкус олио за намазване | за соса „Морне“: 350 мл прясно мляко 80 мл животинска сметана 50 г сирене „Пармезан“ 20 г краве масло 20 г брашно 2 жълтъка 1/4 връзка естрагон сол и бял пипер на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2020 Наистина стана перфектно. Много ни хареса. Сосът е много вкусен. Правила съм хиляди пъти подобни сосове на основа Бешамел, но досега този ми е най вкусен. Благодаря за рецептата!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2017 Стана перфектно
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...