Пастет от авокадо

Дата: 12.03.2010
Източник: Бон Апети
Пастет от авокадо
 
Необходими продукти:
1 авокадо
1 цикория* (чикори)
1/2 патладжан
50 мл зехтин
20 г чушки (сушени домати)
1 ч. л. морска сол
сокът от 1 лимон
броколи за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Обеленото авокадо се пасира и се прибавят морската сол и лимоновият сок.
2
Патладжанът се запича и се нарязва надребно.
3
Приготвя се дресингът от зехтина и чушките (или сушените домати).
4
Върху чикорито се слага от пастета, поръсва се с парченца патладжан и се овкусява с дресинга.
 
 
*Цикория – зеленчук от рода на марулята.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Iliyana Teneva се регистрира в сайта.
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
Silvi Taseva се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Рошави вегански сладки
Драга Мишева публикува рецептата Питка „Слънце“
Нели Палийска се регистрира в сайта.
Iva Atanasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта