Мезето на саксофониста
Лора и Стоян
![]() |
280 г патешки гърди (с кожа) сол и черен пипер на вкус 500 мл бульон (телешки, патешки или пилешки) 1/2 бутилка червено вино 1/2 глава червен лук 1 стрък прясна мащерка 1 скилидка чесън сол и черен пипер на вкус мазнина за пържене 40–50 мл червен винен сос 3–4 зърна бяло грозде 20 г краве масло 3–4 зърна червено грозде 50 г сладък картоф (батат) 50 г глава целина 1 зелена ябълка 3–4 култивирани печурки стръкове див лук |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...