Пай с компот

Лесен и бърз десерт
Източник: Дарко
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 05.02.2017
Пай с компот
Пай с компот
 
Необходими продукти:
4 яйца
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. брашно
1 бакпулвер
1 компот



Начин на приготвяне:
1
Плодовете от компота се отцеждат и се нареждат в намаслена форма за кекс.
2
Яйцата се разбиват със захарта, брашното и бакпулвера, докато се получи гладко тесто, което се изсипва върху плодовете и се пече до готовност в предварително загрята фурна.
3
Веднага щом се извади от фурната, сладкишът се залива със сока от компота.

Когато изстине напълно, се обръща в поднос.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


104 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: