Баница с шунка и кашкавал
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
01.05.2020 Супер е! При мен претърпя лека промяна - зелен лук вместо праз и лъжица кисело мляко вместо горчица!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2018 Първият ми опит за пай... Ще го отработя с времето...
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2016 ползвах пилешки гърди, по-малко праз и натурално топено сирене,но се получи много вкусно :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2015 Може би трябва да се сервира охладено, но кой ще го чака...Разтича се и абсолютно не държи форма, уви. Иначе е много вкусен.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2015 Много, многоо вкусен пай!
Чудесна рецепта, горещо е препоръчвам на всички, които не постят!
Може да погледнете при мене:
http://lecker-mit-gerim.blogspot.de/2015/12/hahnchen-schmelzkase-tarte.html
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...