Баница с шунка и кашкавал
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 01.05.2020 Супер е! При мен претърпя лека промяна - зелен лук вместо праз и лъжица кисело мляко вместо горчица!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 02.03.2018 Първият ми опит за пай... Ще го отработя с времето...
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2016 ползвах пилешки гърди, по-малко праз и натурално топено сирене,но се получи много вкусно :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2015 Може би трябва да се сервира охладено, но кой ще го чака...Разтича се и абсолютно не държи форма, уви. Иначе е много вкусен.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2015 Много, многоо вкусен пай!
Чудесна рецепта, горещо е препоръчвам на всички, които не постят!
Може да погледнете при мене:
http://lecker-mit-gerim.blogspot.de/2015/12/hahnchen-schmelzkase-tarte.html
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...