Печени картофи с кренвирши

Пъстри, апетитни, изкушаващи
Източник: Бон Апети
Дата: 06.01.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 кренвирша Аз ям!
6 големи картофа
200 г сирене „Чедър“
1 връзка пресен лук
морска сол за печене

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Печени картофи с кренвирши
Картофите се измиват добре.
2
Печени картофи с кренвирши 2
Дъното на тава за печене се поръсва обилно с морска сол. Картофите се слагат отгоре и се покриват добре с морска сол.
3
Печени картофи с кренвирши 3
Пекат се 2 часа в загрята на 150 градуса фурна, с вентилатор, след което внимателно се изваждат.
4
Печени картофи с кренвирши 4
В картофите се правят прорези.
5
Печени картофи с кренвирши 5
Във всеки прорез се слагат парчета кренвирши и сирене.
6
Печени картофи с кренвирши 6
Картофите се поръсват с нарязан наситно лук.
7
Печени картофи с кренвирши 7
Запичат се за 10–15 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

04.03.2018
Замених сиренето чедър с кашкавал !
1.
Изпрати
лично съобщение

31.01.2017
Супер станаха!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: