Кренвирши в кора
Лора и Стоян
2 кренвирша Аз ям! 6 големи картофа 200 г сирене „Чедър“ 1 връзка пресен лук морска сол за печене |
1 | ![]() | Картофите се измиват добре. |
2 | ![]() | Дъното на тава за печене се поръсва обилно с морска сол. Картофите се слагат отгоре и се покриват добре с морска сол. |
3 | ![]() | Пекат се 2 часа в загрята на 150 градуса фурна, с вентилатор, след което внимателно се изваждат. |
4 | ![]() | В картофите се правят прорези. |
5 | ![]() | Във всеки прорез се слагат парчета кренвирши и сирене. |
6 | ![]() | Картофите се поръсват с нарязан наситно лук. |
7 | ![]() | Запичат се за 10–15 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор. |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2018 Замених сиренето чедър с кашкавал !
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2017 Супер станаха!
| ![]() |
“… Три дни яли, пили и се веселили. КРАЙ”. Краят, Дами и Господа, е само...
Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал...
През годините страстта към сладкишите не е подминала нито велики личности, нито пък световноизвестни филмови...
Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания....
Вярата, грижата и доверието са в основата на ежедневния стремеж да бъдат създавани колбаси и...