Кренвирши в кора

Интересна и лесна идея за бърз обяд или вечеря
Източник: Бон Апети
Дата: 15.12.2016

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 кренвирша Аз ям!
400 мл прясно мляко
4 яйца
250 г брашно
40 мл олио
2 стръка мащерка
2 ч. л. горчица
сол и черен пипер на вкус

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Кренвирши в кора
Яйцата се разбиват с брашното.
2
Кренвирши в кора 2
Налива се млякото.
3
Кренвирши в кора 3
Овкусява се с горчицата, сол, черен пипер и листенца мащерка.
4
Кренвирши в кора 4
Кренвиршите се режат на ивици и се запържват в половината от олиото.
5
Кренвирши в кора 5
Тиган с дебело дъно се загрява във фурната на 220 градуса.
6
Кренвирши в кора 6
Тиганът се изважда и в него се налива останалото олио.
7
Кренвирши в кора 7
Сипва се тестото.
8
Кренвирши в кора 8
Слагат се кренвиршите.
9
Кренвирши в кора 9
Пече се до готовност – около 15 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

19.02.2018
При мене резултатът беше точно, както го описва Добромир Стоянов. Естествено всички останаха разочаровани!!!
5.
Изпрати
лично съобщение

19.02.2018
След тези негативни коментари,би трябвало да кажат дали сме прави или не.......
4.
Изпрати
лично съобщение

18.02.2018
Здравейте! И аз я пробвах, но не останах очарована. Блатът става прекалено дебел и остава влажен. И на вкус не е много добре. Детето си хапна от горната част с кренвиршите. Като цяло не си струва да похабявате продуктите.
3.
Изпрати
лично съобщение

03.04.2017
И според мен не е сполучливо,рядко тесто ми се вижда и ще е тестиво...........
2.
Изпрати
лично съобщение

04.01.2017
Туко що го пробвах ,никак НЕ ми хареса ;/ ,а след като поистина не прилича на нищо , плътно и жилаво все едно ям кренвиш с 10 палачинки наведнъж ,твърде млечено яйчен вкус.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: