Кренвирши в кора

Дата: 15.12.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 кренвирша Аз ям!
400 мл прясно мляко
4 яйца
250 г брашно
40 мл олио
2 стръка мащерка
2 ч. л. горчица
сол и черен пипер на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Кренвирши в кораЯйцата се разбиват с брашното.
2
Кренвирши в кора 2Налива се млякото.
3
Кренвирши в кора 3Овкусява се с горчицата, сол, черен пипер и листенца мащерка.
4
Кренвирши в кора 4Кренвиршите се режат на ивици и се запържват в половината от олиото.
5
Кренвирши в кора 5Тиган с дебело дъно се загрява във фурната на 220 градуса.
6
Кренвирши в кора 6Тиганът се изважда и в него се налива останалото олио.
7
Кренвирши в кора 7Сипва се тестото.
8
Кренвирши в кора 8Слагат се кренвиршите.
9
Кренвирши в кора 9Пече се до готовност – около 15 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

19.02.2018
При мене резултатът беше точно, както го описва Добромир Стоянов. Естествено всички останаха разочаровани!!!
5.
Изпрати
лично съобщение

19.02.2018
След тези негативни коментари,би трябвало да кажат дали сме прави или не.......
4.
Изпрати
лично съобщение

18.02.2018
Здравейте! И аз я пробвах, но не останах очарована. Блатът става прекалено дебел и остава влажен. И на вкус не е много добре. Детето си хапна от горната част с кренвиршите. Като цяло не си струва да похабявате продуктите.
3.
Изпрати
лично съобщение

03.04.2017
И според мен не е сполучливо,рядко тесто ми се вижда и ще е тестиво...........
2.
Изпрати
лично съобщение

04.01.2017
Туко що го пробвах ,никак НЕ ми хареса ;/ ,а след като поистина не прилича на нищо , плътно и жилаво все едно ям кренвиш с 10 палачинки наведнъж ,твърде млечено яйчен вкус.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Kameliya коментира рецептата Миди с ориз по бургаски
Ivailo Hlebarov се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Брауни с течен шоколад
Dimitar Nikolov Dimitrov се регистрира в сайта.
Petyo Enchev се регистрира в сайта.
Албена се регистрира в сайта.
Veneta Filipova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта