Кренвирши в кора

Дата: 15.12.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 кренвирша Аз ям!
400 мл прясно мляко
4 яйца
250 г брашно
40 мл олио
2 стръка мащерка
2 ч. л. горчица
сол и черен пипер на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Кренвирши в кораЯйцата се разбиват с брашното.
2
Кренвирши в кора 2Налива се млякото.
3
Кренвирши в кора 3Овкусява се с горчицата, сол, черен пипер и листенца мащерка.
4
Кренвирши в кора 4Кренвиршите се режат на ивици и се запържват в половината от олиото.
5
Кренвирши в кора 5Тиган с дебело дъно се загрява във фурната на 220 градуса.
6
Кренвирши в кора 6Тиганът се изважда и в него се налива останалото олио.
7
Кренвирши в кора 7Сипва се тестото.
8
Кренвирши в кора 8Слагат се кренвиршите.
9
Кренвирши в кора 9Пече се до готовност – около 15 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

03.04.2017
И според мен не е сполучливо,рядко тесто ми се вижда и ще е тестиво...........
2.
Изпрати
лично съобщение

04.01.2017
Туко що го пробвах ,никак НЕ ми хареса ;/ ,а след като поистина не прилича на нищо , плътно и жилаво все едно ям кренвиш с 10 палачинки наведнъж ,твърде млечено яйчен вкус.
1.
Изпрати
лично съобщение

15.12.2016
Една йена също върши хубава работа, ако нямате тиган подходящ за фурна!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


242 ДУШИ ОНЛАЙН
Ana Savova коментира рецептата Заешко с ориз
Ana Savova се регистрира в сайта.
Gueorgui Bojinov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта