Печени пилешки гърди с майонеза

Дата: 17.03.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Печени пилешки гърди с майонеза
 
Необходими продукти:
пилешките гърди от 1 голямо пиле
100 мл бяло вино
сол, черен пипер и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Овкусете пилешките гърди с подправките. Разбийте половината майонеза с половината вино и мариновайте пилешките гърди за 1 час в тази смес. След това ги прехвърлете в тава и ги изпечете.
2
Останалото вино и майонеза разбийте в съд на слаб котлон и овкусете соса с подправки. Ако стане прекалено гъст, може да добавите още вино или ако предпочитате - прясно мляко.
3
Поднесете пилешките гърди, нарязани на парчета и залети със соса. По желание поръсете с малко нарязан магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Даниела Дечева коментира рецептата Трицветна торта
Лусияна се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Тарт „Рататуй“
zmugly коментира рецептата Стек от риба тон
Mariyana Petrova коментира рецептата Подправка „Заатар“
Майла се регистрира в сайта.
Marina Dobreva се регистрира в сайта.
zmugly сготви Гризини
Georgi Mavrev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта