Печени свински гърди с леща

Дата: 20.12.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г свински гърди с кост
300 г леща
2 стръка праз
3 моркова
4 скилидки чесън
4 с. л. олио
1 дафинов лист
1 ч. л. майоран
4 люти чушки
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Печени свински гърди с лещаЛещата се вари до полуготовност в 800 мл вода с дафиновия лист.
2
Печени свински гърди с леща 2Месото се нарязва, овкусява се със сол и черен пипер и се пържи в олиото от двете страни до златисто. Изважда се.
3
Печени свински гърди с леща 3Празът и морковите се нарязват и се запържват в същия съд.
4
Печени свински гърди с леща 4Прибавя се лещата заедно с водата, прехвърля се в тава и се овкусява с майорана и накълцания чесън. Сипват се около 100 вода и се слагат лютите чушки.
5
Печени свински гърди с леща 5Върху тавата се поставя решетка, отгоре се подреждат пържолите.
6
Печени свински гърди с леща 6Пекат се на средното ниво на фурната, на 200 градуса с вентилатор за 1 час.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта