Праз с яйца
Лора и Стоян
1,2 кг свински ребра (цяло парче) | за маринатата: 4 скилидки чесън 1 1/2 с. л. сол 1 ч. л. кимион на зърна 1 ч. л. сух риган 1 ч. л. пушен лют червен пипер 4 стръка пресен лук 2 с. л. кафява захар „Мусковадо” сокът от 1 портокал 50 мл олио 2 с. л. червен винен оцет черен пипер на вкус |
9. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2019 Рецептата е страхотна, винаги ги правя по тази рецепта :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2017 Вкусна рецепта!
| ![]() |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2016 Приготвих и се получи великолепно! Извинявам се за снимката, но ребрата бяха бързо опустошени :-)
| ![]() |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
18.05.2015 Отнема повече време,но резултатът си заслужава!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2014 Удобно, бързо за приготвяне и вкусно. Идеално за гости.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...