Печени свински ребра

Дата: 21.07.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1,2 кг свински ребра (цяло парче)за маринатата:
4 скилидки чесън
1 1/2 с. л. сол
1 ч. л. кимион на зърна
1 ч. л. сух риган
1 ч. л. пушен лют червен пипер
4 стръка пресен лук
2 с. л. кафява захар „Мусковадо”
сокът от 1 портокал
50 мл олио
2 с. л. червен винен оцет
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Печени свински ребраРебрата се почистват от ципата.
2
Печени свински ребра 2Кимионът се запича на сух тиган.
3
Печени свински ребра 3Стрива се в хаванче.
4
Печени свински ребра 4Маринатата се приготвя като в блендер се смилат наситнените лук и чесън, кимионът, пушеният пипер, риганът, захарта, портокаловият сок, олиото, оцетът, черен пипер и солта.
5
Печени свински ребра 5Месото се залива с маринатата.
6
Печени свински ребра 6Покрива се с фолио за свежо съхранение и се оставя за 1 нощ в хладилник.
7
Печени свински ребра 7Завива се добре в алуминиево фолио.
8
Печени свински ребра 8Пече се 3 часа на 130 градуса.
9
Печени свински ребра 9Фолиото се отстранява.
10
Печени свински ребра 10Ребрата се запичат за още 15 минути на 200 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (9)
9.
Изпрати
лично съобщение

20.10.2019
Рецептата е страхотна, винаги ги правя по тази рецепта :)
8.
Изпрати
лично съобщение

30.01.2017
Вкусна рецепта!
7.
Изпрати
лично съобщение

26.03.2016
Приготвих и се получи великолепно! Извинявам се за снимката, но ребрата бяха бързо опустошени :-)
6.
Изпрати
лично съобщение

18.05.2015
Отнема повече време,но резултатът си заслужава!
5.
Изпрати
лично съобщение

22.10.2014
Удобно, бързо за приготвяне и вкусно. Идеално за гости.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта