Телешко руло „Матамбре”

Дата: 22.07.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 кг телешки врат (цяло парче)
1 връзка магданоз
1 връзка пресен лук
2 малки глави лук
2 скилидки чесън
1 люта чушка
100 г пушен бекон
250 г свинска кълцана наденица
2 моркова
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Телешко руло „Матамбре”Телешкото се изтънява с остър нож, така че да се получи цяло тънко парче и се овкусява със сол и черен пипер.
2
Телешко руло „Матамбре” 2Пресният лук, лютата чушка, магданозът и чесънът се наситняват. Старият лук се реже на не много тънки полумесеци, а беконът и морковите – на пръчици.
3
Телешко руло „Матамбре” 3Върху месото се разпределят пресният лук, чушката, магданозът и чесънът, отгоре се поставят наденицата, беконът, морковите и старият лук.
4
Телешко руло „Матамбре” 4Завива се руло.
5
Телешко руло „Матамбре” 5Завързва се и се овкусява със сол и черен пипер.
6
Телешко руло „Матамбре” 6Пече се 35 минути на 240 градуса, след което се завива с алуминиево фолио и се допича на 180 градуса за още 2 часа.
7
Телешко руло „Матамбре” 7Оставя се да почине за 10 минути и се нарязва.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

17.02.2015
Чудесен вкус :)
3.
Изпрати
лично съобщение

21.11.2014
Уникаленвкус, всички останахме очаровани !
2.
Изпрати
лично съобщение

14.06.2014
много хубаво
1.
Изпрати
лично съобщение

23.05.2014
Много лесно и вкусно празнично ядене ,направих го за свети Константин и Елена, гостите останаха очаровани
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


216 ДУШИ ОНЛАЙН
Гери коментира рецептата Супа от кестени
Илияна Величкова коментира рецептата Тиан с моцарела
Илияна Величкова се регистрира в сайта.
MuritoBG коментира рецептата Фокача с маслини и лук
В. Ник. се регистрира в сайта.
Гери коментира рецептата Тарт с червена леща и чушки
Radoslava.Mihaylova коментира рецептата Пиле по флорентински
Teodor Ognianov се регистрира в сайта.
Кръстьо се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Ягодово смути
SuperMag коментира рецептата Смути с ягоди и чиа
SuperMag коментира рецептата Пепероната
SuperMag коментира рецептата Конфитюр от кайсии и малини
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта