Пиле с кисело мляко и топено сирене
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2015 В подмазана тавичка нареждам поръсените с брашно колелца тиквички, отгоре ги напръсквам с мазнина/зехтин или олио / и ги запичам на 220 градуса. Приготвям сос от заквасена сметана (кисело мляко) с копър и чесън по желание. Стават страхотни!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 според мен трябва да има мазнина.Импровизирам:може да се сложи преди печенето,а може с мазнина да се задуши лука и доматите преди да се залеят тиквичките. Може би ще стане добре. Когато ги направя ще ви кажа.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Хич никаква мазнина ли не се слага?
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 бързо и лесно
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 страхдтнс са.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...