Картофена торта със спанак и сирене
Лора и Стоян
24. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2021 За четвърти път използвам рецептата. Два часа във фурната е твърде малко време. Пекох три часа без да проверявам степента на готовност и след това през 15 мин хвърлях по едно око на тавата докато не беше готово.
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 22.03.2021 Вече трети път я приготвям тази рецепта. Жалко, че отново не се сетих да направя хубава снимка преди да бъде нападнато агнешкото.
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2018 И аз пекох 2 часа с фолио и после още 40 мин.на 200 градуса за коричка
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
22.05.2016 Страхотна рецепта! Цялата тава изчезна преди да успея да я снимам - това е показателно. Аз обаче първоначално покрих тавата с фолио и пекох 3 часа, а после махнах фолиото, за да се получи коричка. Страхотно!
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 05.05.2016 Получи се невероятно вкусно, крехко и сочно!!!
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...