Пани пури
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2020 Пропуснах сливите защото комбинация сладко и солено не ни е от любимите,но и без тях е добре.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2018 Много ми допадна съчетанието на вкусове и подправки. Аз също добавих малко вода при печенето.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.12.2017 Чудесна и много лесна рецепта, наистина. Единствено добавих малко вода и разбърках към края на печенето (около 20-та минута), тъй като оризът беше все още леко твърд, а ястието беше започнало да се запича.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...