Пелинови пържоли

Източник: Бон Апети
Дата: 24.02.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 бр. свински вратни пържоли
200 мл бял пелин
2 скилидки чесън
1 глава лук
10 зърна черен пипер
1 дафинов лист
1/2 индийско орехче
3-4 щипки смлян кориандър
1 щипка бахар
1 ч. л. шарена сол
1 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Пелинови пържоли
В подходящ съд се наливат 500 мл вода, след това се добавя виното, слагат се нарязаният наситно лук, скилидките чесън и останалите продукти за маринатата.
2
Пелинови пържоли 2
Свинските пържоли се начукват и се слагат в маринатата. Оставят се да престоят в нея около 12 часа на хладно.
3
Пелинови пържоли 3
Маринованото месо се пече на скара от двете страни и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: