Пелинови пържоли

Източник: Бон Апети
Дата: 24.02.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 бр. свински вратни пържоли
1 ч. л. шарена сол
1 щипка бахар
3-4 щипки смлян кориандър
1/2 индийско орехче
1 дафинов лист
10 зърна черен пипер
1 глава лук
2 скилидки чесън
200 мл бял пелин
1 ч. л. сол



Начин на приготвяне:
1
Пелинови пържоли
В подходящ съд се наливат 500 мл вода, след това се добавя виното, слагат се нарязаният наситно лук, скилидките чесън и останалите продукти за маринатата.
2
Пелинови пържоли 2
Свинските пържоли се начукват и се слагат в маринатата. Оставят се да престоят в нея около 12 часа на хладно.
3
Пелинови пържоли 3
Маринованото месо се пече на скара от двете страни и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


147 ДУШИ ОНЛАЙН
Цвети се регистрира в сайта.
Ники публикува рецептата Кавърма с пилешко
Stefka Lazarova се регистрира в сайта.
Ivan Pandinov се регистрира в сайта.
ZaekBaek се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: