Печени ябълки по тракийски
Лора и Стоян
![]() |
4 яйца 50 мл ликьор 50 г лешници 300 г шоколадов кувертюр настърган шоколад и ядки а гарниране 100 г шоколадов топинг или течен шоколад 150 г брашно 250 г масло 210 г захар 50 мл сметана |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...