Бонфиле с бекон на грил
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.08.2018 Много вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2018 Чудесна комбинация от вкусове !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2017 След 30 Мин във фурната, моцарелата изобщо не се усеща. Иначе идеята е много добра! Трябва да се пробва с полуготови бутчета и само 15 Мин във фурната. Така ще се усеща нещо от капрезето.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.08.2017 Много вкусно предложение аз добавих и малко царевица която се допълни идеално!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...