Пиле „Капрезе”
Лора и Стоян
4 свински котлета 140 г галета 50 г сирене „Пармезан” 2 яйца 4 стръка салвия сол и черен пипер на вкус брашно за овалване зехтин за пържене | за соса: 150 г заквасена сметана 80 мл животинска сметана 1 скилидка чесън 4 стръка магданоз 4 стръка див лук 4 стръка босилек 4 стръка копър 1–2 с. л. сок от лимон 1 ч. л. дижонска горчица сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2017 Много крехки с много вкусна и интересна панировка, която ще ползвам и за други ястия.
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...