Пиле с картофи в гювеч

Дата: 10.08.2014
Източник: Ирина
ТИТЛА: Чирак
Пиле с  картофи в гювеч
 
Необходими продукти:
4-5 бр. пилешки бутчета
3-4 глави лук
2 моркова
4-5 скилидки чесън
2 кубчета пилешки бульон
1 връзка магданоз
5-6 бр. картофи
черен и червен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле с  картофи в гювечПърво слагате нарязаните лук, морков и чесън.
2
Пиле с  картофи в гювеч 2След това прибавяте нарязаните наедро картофи, черен пипер, червен пипер и пилешкия бульон.
3
Пиле с  картофи в гювеч 3Поръсвате с пресен магданоз и наливате вода.
4
Пиле с  картофи в гювеч 4Най-отгоре поставяте бутчетата, поръсвате с черен и червен пипер. Пекат се на 180 градуса за 1 час и 30 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

23.04.2015
Много вкусно :)
2.
Изпрати
лично съобщение

11.04.2015
Рецептата е много сполучлива и стана страхотно!
1.
Изпрати
лично съобщение

04.11.2014
Вкусно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


128 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта