Запеканка с карфиол
Нашите кулинари





| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 Получи се интересно и вкусно ястие.
Ползвах пилешко филе от бут и бяло месо, нарязано на хапки. Към подправките добавих 1 ч.лъжичка кориандър. Следващите пъти ще експериментирам с добавка на джинджифил и куркума, така ястието ще има лек индийски привкус.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...