Печена тиква със сирене
Лора и Стоян
18. |
Изпрати
лично съобщение |
17.12.2020 Здравейте! Направих питата, но след 1 нощ в хладилника, кремът не е особено стегнал, така че да може да се нареже на парчета. Май ще трябва да я ядем с лъжицата :) Някой може ли да каже защо така се получи? Възможно ли е да не съм варила крема достатъчно и това да е причината?
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
16.02.2015 ДАНО ДА СЕ ПОЛУЧИ !
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2015 Много вкусно.........
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2015 Страхотна рецепта!
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2015 Страхотна се получи. Изключително вкусна.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...