Задушени бутчета с праз
Лора и Стоян
3 бр. пилешки гърди 1 ч. ч. пилешки бульон 5 с. л. олио 250 г гъби (на лентички) 250 г пресен зелен фасул (замразен) 50 г кашу 1 ч. л. сол 1 ч. л. захар 2 с. л. нишесте 4 с. л. соев сос 1 с. л. лимонов сок 3 с. л. бяло вино пера зелен лук |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...