Пиле с кисело мляко и топено сирене

Дата: 27.05.2010
Източник: eli.vd
ТИТЛА: Чирак
Пиле с кисело мляко и топено сирене
 
Необходими продукти:
1 пиле (4 пилешки бутчета)
2 кофички кисело мляко
1 кутия топено сирене (на триъгълничета)
1 кубче пилешки бульон
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилето се нарязва на порционни парчета и се подрежда в йенска тенджера.
2
Киселото мляко, 1 ч. ч. топла вода и разтвореният в нея пилешки бульон се разбиват в купа с топеното сирене и черен пипер. С получената смес се залива пилешкото месо.
3
Затваря се с капакът на йенската тенджера и се пече във фурна 30-40 минути.
4
Месото се сервира, залято с получения сос и се поръсва с магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


117 ДУШИ ОНЛАЙН
Марина Георгиева коментира рецептата Гъбена супа
Биляна Спасова коментира рецептата Мусака
Биляна Спасова коментира рецептата Лесен кекс
Teodorina Tsankova коментира рецептата Дует „Гаспачо“
Teodorina Tsankova коментира рецептата Крем супа от спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта